Головна » 2019 » Квітень » 22 » Захищене і здорове покоління
10:49
Захищене і здорове покоління

З 15 по 19 квітня 2019 року в Шандрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено Тиждень охорони праці під загальним девізом: «Захищене і здорове покоління» з нагоди відзначення 28 квітня Дня «Охорони праці».

Шабан О.К., заступник директора школи з виховної роботи розробила план заходів Тижня охорони праці. До проведення заходів Тижня охорони праці були залучені вчитель-предметники, класні керівники 1-10 класів, бібліотекар школи, медсестра школи, соціальний педагог, батьківська громада.

Кириченко Л.Л., медсестра школи, провела пізнавальну бесіду з учнями 1-4 класів «Основні правила гігієни».

В коридорах школи, класних приміщеннях вчителі початкових класів та вчитель образотворчого мистецтва Максімова О.М., організували виставку дитячих малюнків «Захищене і здорове покоління» з нагоди Дня охорони праці в Україні у 2018 році, оформили куточки, присвячені Дню охорони праці з питання «Захищене і здорове покоління».

Кутовий В.М., вчитель фізичної культури, провів спортивні змагання, присвячені Дню охорони праці.

На уроках трудового навчання учні мали можливість почути інформаційні повідомлення «Підліткам про працю» (вчителі Миргородський В.В.).

Класні керівники 1-4 класів, провели бесіди «Здоровий спосіб життя та тренінги «Дружба – найбільший скарб».

Класні керівники 7-8 класів - «Здоров’я – найдорожчий скарб людини».

Гафинець А.Ю., бібліотекар школи, оформила тематичну виставку літератури.

Під час проведення комплексних заходів особлива увага приділялась створенню здорових та безпечних умов праці на кожному робочому і навчальному місці.

Протягом тижня перевірено дотримання вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці, відповідних інструкцій; ведення журналів реєстрації інструктажів з охорони праці.

Також під час Тижня охорони праці проведено рейд-перевірку з виконання учнями вимог безпеки життєдіяльності. У ході рейду-перевірки встановлено, що під час навчальних занять у спортивній залі та майстерні перед початком уроків учителі проводять інструктажі з безпеки життєдіяльності та контролюють їх дотримання учнями під час навчально-виховного процесу.

Учні та працівники школи взяли участь у об’єктивному тренуванні на тему «Евакуація учнів» по сигналу ЦО «Увага всім».

Навчальні тренування показали, що невоєнізовані формування знають і вміють виконувати свої функціональні обов’язки.

Під час загальношкільної лінійки висвітлювалась тема про викоренення причини травматизму та захворювань на роботі, під час навчання і в побуті, як серед працівників так і серед учнів.

Переглядів: 289 | Додав: ceti | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar