Головна » 2017 » Листопад » 9 » Найменші мешканці Шандри дочекалися відкриття садочка
23:09
Найменші мешканці Шандри дочекалися відкриття садочка

9 листопада відбулося урочисте відкриття дитячого садочка «Сонечко» в селі Шандра.

Понад 20 років мешканці села чекали відкриття дошкільного закладу, тож не дивно, що це стало справжнім святом не тільки для батьків, вихователів і вихованців, але і для всього села.

                         

Розділити радість з мешканцями села прибули радник Президента України, депутат обласної ради Володимир Миколайович Шандра , директор Департаменту освіти і науки  Віра Борисівна Рогова, голова Миронівської РДА Ігор Іванович Черногод, голова Миронівської районної ради  Валентина Сергіївна Усик, начальник відділу освіти Миронівської РДА  Володимир Анатолійович Нечипоренко, голова Шандрівської сільської ради  Сергій Іванович Шевченко.

              

Після теплих слів вітання керівники області та району вручили малятам подарунки у вигляді необхідної побутової техніки та дитячих іграшок.

По завершенню урочистостей гості свята мали можливість на власні очі переконатися, що у дитячому садочку створенні всі умови, аби діткам було затишно і комфортно. Вишукано облаштовані спальні й ігрові кімнати, добротні килимові покриття, іграшки, сучасний дитячий майданчик – все це створює прекрасні умови для роботи вихователів, фізичного й розумового розвитку дітей.

             

Переглядів: 354 | Додав: ceti | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar