Головна » 2015 » Серпень » 25 » Екскурсія в рамках соціального проекту "Подаруй щасливий день дитині"
10:29
Екскурсія в рамках соціального проекту "Подаруй щасливий день дитині"

Учні Шандрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у рамках соціального проекту «Подаруй щасливий день дитині» у п’ятницю 21 серпня 2015 року відвідали місто Черкаси. Цей проект фінансується благодійним фондом «Урожай-громаді», а такі екскурсії стали традиційними у філіях ТОВ НВФ «Урожай».

Учнів школи радо зустріли у Черкасах. Відкриваючи екскурсію, представник благодійного фонду коротко розповіла про його діяльність, запевнила. Що екскурсія буде цікавою, змістовною.

«Чарівний світ тварин» - так називалась екскурсія в зоопарку, яка тривала цілу годину. Учні мали змогу ознайомитися із ссавцями, плазунами, рептиліями, птахами. Згодом побачене стане чудовим ілюстраційним матеріалом на уроках біології та допоможе краще засвоїти навчальний матеріал.

Похід у кінотеатр та перегляд фільму «Пікселі» 3D – наступний етап екскурсії. На жаль, сільські діти не часто мають можливість відвідати сучасний кінотеатр із найновішими технологіями перегляду фільму, тому захопленню дітей від побаченого не було меж.

 Незабутні враження отримали діти від відвідування боулінг-клубу. Це вже третій етап екскурсії. Позитивні емоції, щирий дитячий сміх, захоплення, радість в очах – ось далеко не весь перелік отриманих вражень, з якими учні залишали боулінг-клуб.

А яка ж екскурсія без відвідування МакДональдзу! Саме її запланували організатори насамкінець.

Задоволені, щасливі, переповнені вражень повертались учні до свого дому. Щира вдячність благодійному фонду «Урожай-громаді», а також директору Шандрівської філії ТОВ НВФ «Урожай» В.М.Харченку за організацію поїздки. День, проведений у Черкасах, дійсно можна назвати щасливим у житті дітей.

Переглядів: 366 | Додав: ceti | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar