Головна » 2016 » Січень » 22 » ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ
11:28
ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Відповідно  плану  заходів із підготовки та відзначення Дня Соборності України, плану роботи школи у січні 2016 року діяльність педагогічного колективу та учнівського самоврядування  була спрямована на підготовку та проведення ряду заходів до Дня Соборності України.

З 18 січня по 22 січня 2016 року в школі проведена низка навчальних, виховних заходів щодо відзначення Дня Соборності України: години спілкування, усні журнали, круглі столи, лекції, інтелектуальні конкурси, присвячені політичним та історичним подіям в утворенні і зміцненні української державності.

21 січня була  проведена єдина  інформаційна година «Національна єдність – запорука державності України», відслідкована паралель подій, що відбувалися 97 років тому. Нині

Бібліотекарем школи оформлена виставка художньо-публіцистичної, науково-популярної літератури щодо історії становлення державності України, висвітлення діяльності державних діячів Української Народної Республіки і Західної Української Народної Республіки.

Проведені просвітницькі заходи були спрямовані на виховання в учнівської молоді почуття патріотизму, поваги до минулого українського народу, утвердження демократичних цінностей. 

Переглядів: 290 | Додав: ceti | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar