Головна » 2017 » Грудень » 1 » Всесвітній день боротьби зі СНІДом
13:36
Всесвітній день боротьби зі СНІДом

З метою формування здорового способу життя, привернення уваги до проблеми поширення венеричних хвороб, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД, його профілактику у Шандрівській ЗОШ було проведено ряд заходів з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який щорічно відзначається 1 грудня.

Протягом дня (1 грудня) заступник директора з виховної роботи Шабан Олена Костянтинівна провела у школі акцію «Не дай СНІДу шанс!», до якої були залучені усі учасники навчального процесу.

Учні зробили та розповсюдили по школі «Червону стрічку» – символ надії людства на те, що вакцину проти СНІДу буде розроблено.

Профілактичний практикум «ВІЛ/ СНІД: повинен знати кожен» провела із учнями старших класів вчитель основ здоров’я Ємець Тетяна Іванівна. На даному заході підлітки переглянули відеосюжет на відповідну тематику і ще раз переконалися у тому, що будь – яку хворобу краще попередити, аніж зупинити. А шкільна медсестра Кириченко Людмила Леонідівна розповіла учням про ВІЛ – інфекцію з точки зору сучасної медицини.

Усі проведені заходи сприяли підвищенню рівня інформованості учнів про соціально-небезпечні хвороби та формування толерантного ставлення до людей із ВІЛ-позитивним статусом.

Переглядів: 334 | Додав: ceti | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar