Головна » 2015 » Січень » 21 » Урок мужності "Україна понад усе"
18:52
Урок мужності "Україна понад усе"

Держава і громадянське суспільство роблять зараз усе можливе для відновлення миру та порядку в країні, відбиття зовнішньої агресії проти України. А головне завдання школи сьогодні - виховувати патріотизм і любов до Батьківщини у підростаючого покоління.

          21 січня 2015 року у Шандрівській  ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов Урок мужності «Україна понад усе» для учнів 7 - 11-х класів.

Головною метою заходу ознайомлення учнів із розвитком останніх трагічних подій в Україні; формувати почуття гордості за українських військовослужбовців і добровольців, які зараз знаходяться в зоні АТО захищаючи цілісність та незалежність України; звернути увагу на тих земляків, які нині є учасниками бойових дій на території Донецької та Луганської областей; формувати в учнів почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії та героїчного минулого; виховувати шанобливе ставлення до Героїв Небесної сотні, воїнів АТО, загиблих у боротьбі за свободу та цілісність України, і ця мета була реалізована.

Учням було продемонстровані відеоролики «Небесна сотня», «Волонтер» Б.Севастьянова, «Повертайся живим» гуртів «ТЕЛЬНЮК: Сестри» та «KOZAK SYSTEМ» та ін. Під час перегляду відео не в одного учня на очах бриніли сльози. Пам’ять загиблих Героїв вшанували хвилиною мовчання. Присутній на уроці настоятель Свято-Михайлівської церкви отець Віталій благословив учнів та побажав миру та Божої ласки для всіх присутніх.

Після заходу у дітей залишилася віра у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави.

Переглядів: 471 | Додав: ceti | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar