Головна » 2014 » Грудень » 30 » Новорічне свято у школі
11:05
Новорічне свято у школі

      Новий рік – це свято чудес… Саме в цей загадковий день зникає різниця між казкою та дійсністю. Це дивний час, коли вдень дорослі та діти разом ліплять сніговика, а вночі очікують на появу гостей із далекого Північного полюсу – Діда Мороза та Снігурки.
          26 грудня в школі пройшло свято «Новорічний годинник», у якому взяли участь всі учні школи. Зал був прикрашений іграшками, паперовими сніжинками, срібним «дощиком» і, звичайно, головною прикрасою новорічного свята була пахуча новорічна ялинка. Під час свята всі учні танцювали, співали, грали, читали вірші, а казкові Кікімора, Лісовик та Баба Яга все намагалися вкрасти чарівний новорічний годинник. Кожен клас брав участь у святковому концерті. Новорічні свята - це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. І таких учнів у нас у школі багато. Висловлюємо щиру подяку всім юним артистам, які приймали участь у новорічних святах.

        І яке ж свято без подарунків! Кожен учень школи отримав від Діда Мороза і Снігуроньки новорічний подарунок. А посприяли цьому наші меценати: Благодійний фонд О.Онищенка «Родина», ПрАТ «НВФ «Урожай», місцеві фермери та підприємці. Дякуємо всім і бажаємо, щоб наступний рік був для Вас яскравим, успішним і прибутковим!

        Ось так наша школа зустріла Новий рік, весело і дружно. А попереду новорічні канікули! З Новим роком, дорогі друзі!

                                      

Переглядів: 381 | Додав: ceti | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar