Головна » 2018 » Листопад » 9 » До 75 річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників
10:19
До 75 річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі. Вже майже досконально вивчені всі масштаби цієї згубної війни. Її причини, її наслідки. Перемога. Це була перемога зі сльозами на очах. Це були сльози радості і одночасно сльози горя. Це не можна описати простими словами. Не можна висловити те, що відчували наші батьки і діди, матері і бабусі, на очах яких відбувався весь жах однієї з найкривавіших воєн на нашій планеті. Не можна висловити, але ми і не маємо права забути те, що розповідали нам свідки, які так чи інакше брали участь в цьому. Інакше це може повторитися.

З метою закріпити й увіковічити історичну пам’ять в нашій школі було проведено ряд заходів. Заступник директора з виховної роботи Шабан О.К. організувала для учнів старших класів перегляд фільму «Доля людини». В шкільній бібліотеці відбулася виставка літератури про воєнні події «Із книжок про війну, про бої ми читаємо» (Гафинець А.Ю). Для учнів початкових класів класні керівники організували конкурс малюнків на асфальті «Дякуємо вам за мир». Вчителі української мови та літератури Гончар С.Г. та Коцаренко Т.І. провели для учнів 8-9 класів конкурс віршів «Героїка війни в поезії». Також була організована виставка плакатів «Пам’ять збережемо».

Будемо пам’ятати і не забувати! У цей День ми приєднуємося до вшанування всіх, хто забезпечив це звільнення! Добра пам’ять про вас завжди буде жити в наших серцях.

З Днем визволення України!

Переглядів: 297 | Додав: ceti | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar