Головна » 2017 » Червень » 2 » День захисту дітей
08:50
День захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Це одне з найстаріших міжнародних свят.

Цього дня в нашій школі традиційно до Дня захисту дітей відбулися  заходи для учнів школи: спортивна естафета "Здорові діти України", малюнки на асфальті "Майбутнє очима дітей" та інші різні інтелектуальні ігри. Учні активно брали в них участь та отримали масу позитивних емоцій та вражень. 

А в кінці свята вся малеча із задоволенням смакувала солодким морозивом і цукерками, кошти на придбання яких надав депутат Миронівської районної ради, голова фермерського господарства "Гоншан"  Гонтар В.О.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Переглядів: 316 | Додав: ceti | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar