Головна » 2019 » Травень » 8 » День пам’яті і примирення
11:24
День пам’яті і примирення

День Пам’яті і примирення, День Перемоги для всіх – особливі дні. Подвиг, здійсненний нашими дідами і прадідами, настільки великий, що його масштабність із часом стає лише яскравішою і помітнішою. Ці дні викликають відчуття безмежної гордості за наш народ та водночас уособлюють героїзм і вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів. Ми у вічному боргу перед тими, хто в жорстокій битві отримав Славетну Перемогу, хто у післявоєнні роки відбудовував зруйновану країну.

Напередодні Дня перемоги в нашій школі проходить низка традиційних патріотичних заходів.

На початку травня у класних колективах відбулися виховні години на тему «У нас єдина мета – Україна свята, нездолана ніким і ніколи! ». В бібліотеці та в фойє школи розміщена виставка «Подвиг не має забуття ». 8 травня заступник директора з виховної роботи Шабан О.К. провела тематичний захід « Цих днів не замовкає слава!».

Ці дні присвячені пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірвано насиллям світового масштабу, людям усіх рас і націй, чоловікам і жінкам, воїнам і мирному населенню, малим дітям і старим – усім загиблим і усім тим, хто вижив та пройшов через усі кола пекла Другої світової війни.

                      

Переглядів: 337 | Додав: ceti | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar